OKK

Oulunkylän Kiekko-kerho ry

OKK on 1973 perustettu jääkiekon erikoisseura Pohjois-Helsingin alueelle. Saimme 1996 ensimmäisenä jääkiekkoliiton pääkaupunkiseudun seurana Nuori Suomi -laatusinetin ja Sinettiseura nimityksen.

Tämä tarkoittaa sitä, että OKK on toiminnassaan sitoutunut Sinettiseurojen periaatteiden mukaisesti lapsilähtöiseen toimintamalliin.

TOIMINTAMME

Toimimme yhteystyössä PiTan kanssa ja tätä myöten seurassamme pelaa n. 200 junioria kaikissa ikäluokissa. Aikuisharrastajia on myös yli 200. Pääkaupunkiseudun sarjapeleihin osallistumme 22 joukkeen voimin, 12 lasten ja nuorten sekä 10 aikuisten joukkuetta. Lisäksi meillä on useita aikuisten kuntokiekkojoukkueita, jotka eivät pelaa sarjoissa. Järjestämme myös laajaa joukkueiden ulkopuolista toimintaa lapsille ja perheille. Meillä on jatkuvasti kiekko- ja luistelukouluja lapsille ja nuorille. Olemme mukana myös Helsingin kaupungin tukemassa Easy Hockey toiminnassa.

Seurassamme jääkiekon lajitaitojen oppiminen ja tukeminen monipuoliseen liikunnan harrastamiseen on keskeistä. Lapsia ja nuoria kasvatetaan yhdessä vanhempien ja koulun kanssa vastuuseen koulutyöstään, harrastuksistaan, itsestään ja ympäristöstään. OKKn tavoitteena on antaa lapsille ja nuorille positiivisia virikkeitä, niin että jääkiekosta ja liikunnasta yleensä tulee elinikäinen harrastus. Tavoitteiden saavuttamiseksi ja kehittämiseksi tarvitsemme kaiken saatavilla olevan tuen eri sidosryhmiltämme.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!